CC4 Hart van Twente staat voor een concours combinatie bestaande uit 8 verenigingen gelegen in een vlieggebied dat zijn naam recht aan doet. Onze duiven komen huiswaarts naar het Hart van Twente.

Het spelgebied van CC4 omvat de volgende woonplaatsen: Azelo, Beckum, Bentelo, Beuningen, Borne, Bornebroek, De Lutte, Delden, Denekamp, Deurningen, Hengelo (ov), Hertme, Lattrop, Nordhorn (D), Oldenzaal, Ootmarsum, Saasveld, Tilligte, Weerselo, Wiene en Zenderen.

CC4 Hart van Twente heeft zich als doel gesteld om het samenspel, na de basisvereniging, in de CC-verband aantrekkelijk te maken. Dit doen we onder andere met verschillende kampioenschappen en een mooi prijzenpakket. Aan het einde van het wedvluchtseizoen sluiten we af met een feestavond waar onze kampioenen worden gehuldigd.

Het bestuur van de concours combinatie bestaat uit:

Gerald ten ThijDe LutteVoorzitten en Secretaris a.i.
Jan LeusenkampHengeloPenningmeester
Frans StrikkerHengeloLid
Rob BlokhuisBorneLid
Karel MeijersOotmarsumLid
Michael ter DuisNordhorn (D)Lid

We zullen proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. De informatie die tijdens het wedvluchtseizoen van belang is gaan we hier publiceren. Daarnaast krijgt de vluchtwinnaar ded aandacht die bij zijn/haar overwinning behoort.