Gezelligheid troef bij huldiging kampioenen en winnaars attractieprijzen

Afgelopen zaterdag was het dan zover en konden de kampioenen van het wedvluchtseizoen 2023 worden gehuldigd. Daarnaast hebben alle winnaars van de attractieprijzen de enveloppe met inhoud mee naar huis kunnen nemen. Later dan gebruikelijk maar met hetzelfde enthousiasme had de CC-commissie een en ander tot in de puntjes voorbereid.

Gastheer was dit keer Postduivenvereniging De Othmarvliegers in Ootmarsum. In hun gezellige clubgebouw was dan ook niets aan het toeval overgelaten om voldoende plek en een gezellige sfeer te creëren. Vrijwel alle kampioenen en prijswinnaars gaven acte de precense. Zo kon het gebeuren dat het gebouw tot de laatste plaats was gevuld met liefhebbers die we kunnen rekenen tot de top van de duivensport in onze CC.Vanaf het begin was het dan ook gezelligheid troef maar tevens werd er volle aandacht gegeven tijdens de verschillende huldigingsmomenten.

Al met al kunnen de commissieleden, kampioenen en prijswinnaars terugkijken op een geslaagde middag. De foto impressie die hierbij gaat maakt dat voor jullie allemaal nog eens duidelijk.