Duivenforum op 23 december 2022

Duivenforum op 23 december 2022 vanaf 19.30 uur in het duivensportcentrum Borne aan de Steenbakkersweg 3

Op vrijdagavond 23 december a.s. organiseert de CC-commissie Hart van Twente in het duivensportcentrum Borne een forumavond.
Graag nodigen wij langs deze weg de duivenliefhebbers uit onze CC en andere belangstellenden hiervoor uit.

Het forum bestaat die avond uit enkele landelijk bekende en zeer sterk spelende liefhebbers.
U kunt dan in gesprek komen met:

Arnold Paalman
Moeten we hem nog voorstellen? Hij kwam vanuit de Gelderse Achterhoek naar Twente en hield zijn duiven in Hengevelde. Eigenlijk kunnen we zeggen hij kwam zag en overwon. De afgelopen 3 seizoenen werd er gevlogen in kampioenstijl. Inmiddels is Arnold terugverhuisd naar zijn geboortegrond in Laren. Daar gaat hij verder onder de naam Eijerkamp-Paalman.
Omdat Arnold bij de familie Eijerkamp werkt kunnen we hem rustig professioneel duivenmelker noemen. Zijn specialisatie ligt op de dagfond.

Michel Verweij
Voor liefhebbers van de verre vluchten komt deze topper uit Mijdrecht naar Twente om ons alles te vertellen over zijn grote passie de Marathon vluchten. Samen met zijn duivenmaat Peter de Haan hebben de mannen de taken goed verdeeld. Peter is verantwoordelijk voor de kweek en Michel begeleid samen met zijn vrouw de vliegploeg. Al jaren is er sprake van het verwezenlijken van topuitslagen. Deze worden behaald op klassiekers als Barcelona, Agen, Perpignan en Sint Vincent.

Falco Ebben
Zijn er nog mensen die zijn naam niet kennen? Falco en zijn oom Will spelen met hun duiven al jaren aan de top in hun afdeling maar ook op nationaal niveau. Ze hebben alles gewonnen wat er te winnen valt. De prestaties die in Beneden Leeuwen worden geleverd lijken haast van een andere planeet. Aan de basis van hun successen staan de duiven van Ad Schaerlaeckens uit Baarle Nassau. Al jaren putten ze uit deze fenomenale bron. Met een relatief kleine ploeg op weduwschap spelen ze de sterren van de hemel. We zijn blij dat Falco naar Borne komt.

Aan deze avond gaat onze bonnenverkoop vooraf. U kunt daarvoor terecht op duivennet vanaf 9 december a.s. Einde verkoop is op de forumavond om 22.00 uur.