Combinatie Oude Lashof voltooien trilogie met overwinning op wedvlucht Marche en Famenne

Drie weken op rij de sterkste in CC4 Hart van Twente is weinig liefhebbers gegeven. Riet en Frans Oude Lashof tonen echter aan dat het kan.
Opnieuw pakken ze de winst nu tegen 1370 duiven.
Verantwoordelijk voor deze geweldige prestatie zijn 2 half zusjes.
De NL21-1598745 en de NL21-1598746 kwamen, evenals bij vorige aankomsten dit seizoen, uit de goede hoek aangevlogen en landen samen op de klep en werden vervolgens in dezelfde seconde geconstateerd.
Het was prachtig om te zien hoe ze de laatste meters elkaar niets wilden toegeven. Een aankomst uit duizenden vonden Riet en Frans die vanuit hun mooie tuin het schouwspel konden aanschouwen.

Kijkend naar de afstamming dan zien we de bloedlijnen van het hok Enrico Doldersum uit Almelo en de inmiddels met de sport gestopte Peter Janssen uit Kleve Duitsland. De combinatie heeft, zoals in eerdere reportages aangeven, veel succes met duiven van deze top hokken.

Terugkijkend op dit weekend wisten Riet en Frans dat het zwaar zou gaan worden voor de duiven. Vanaf Marche hebben ze echter laten zien veel prijs duiven te kunnen draaien.
Wanneer je als CC-winnaars in de afdelingsuitslag bent terug te vinden na plek 250 moet je constateren dat de grote meute van dit concours zich door het centrum van ons vlieggebied een weg naar het thuishok heeft gezocht.
Om Weerselo te kunnen aandoen hebben de half zusjes zich tijdig moeten losmaken van de grote groep. Daarmee hebben ze hun overwinning veilig gesteld.

Nu op de hokken in Weerselo de grote vorm blijkbaar aanwezig is bestaat de kans dat er zich mogelijk nog een volgende overwinning aandient. Of dat uitkomt zullen we zien. Mocht het zo zijn dan is het Riet en Frans van harte gegund. Met deze mooie overwinning wil ik hen van harte feliciteren.

De eerste 10 van de uitslag:
        1.      Comb. Oude Lashof             Weerselo
        2.      Comb. Oude Lashof             Weerselo
        3.      Geert Ros                               Delden
        4.      Gebr. van Langen                 De Lutte
        5.      Kas en Karel Meijers            Ootmarsum
        6.      Gebr. van Langen                 De Lutte
        7.      Comb. Oude Lashof             Weerselo
        8.      Comb. Oude Lashof             Weerselo
        9.      Comb. Oude Lashof             Weerselo
        10.     Jos ten Dam                          Borne